Ervaar de energietransitie in praktijk

Stap in de dynamische wereld van de energietransitie tijdens onze boeiende Masterclass Energietransitie in praktijk, een mooie aanvulling op onze theoretische Masterclasses. Tijdens deze dag nemen we je mee op een inspirerende reis door stad en omgeving Groningen, dé hotspot voor hoogwaardig onderzoek en innovatie op het gebied van energie.

De trainingsdag is ontworpen om de inzichten uit onze Masterclasses in de praktijk te brengen. We bezoeken verschillende bedrijven en locaties die vooroplopen in de energietransitie. Daarnaast krijg je de kans om de innovaties en technologieën die de toekomst van duurzame energie vormgeven van dichtbij te ervaren.

Wat kun je verwachten?

 • Inspirerende bedrijfsbezoeken: Ontdek toonaangevende bedrijven in Groningen die vooroplopen in duurzame energie. Maak kennis met innovatieve projecten en technologieën die de energietransitie vormgeven.
 • Interactieve demonstraties: Ervaar de nieuwste ontwikkelingen in de energietransitie door interactieve demonstraties.
 • Netwerken met experts: Ontmoet professionals die dagelijks bezig zijn met de energietransitie. Stel vragen, deel ideeën en breid je professionele netwerk uit.
 • Inzicht in lokale impact: Begrijp de lokale impact van de energietransitie in Groningen. Ontdek hoe gemeenschappen en bedrijven samenwerken om duurzame oplossingen te implementeren.

Ben je benieuwd naar hoe ons programma er precies uit komt te zien? Neem vrijblijvend contact op met de accountmanager voor meer informatie!

Deze Masterclass Energie in de praktijk is ontwikkeld voor starters en professionals met diverse achtergronden en die in de energietransitie (willen gaan) werken of zich binnen de sector willen ervaren hoe de energietransitie in praktijk uitziet. Het is een ideaal programma om te volgen als je nog weinig tot geen kennis van het onderwerp hebt.

Module 1
 • Lecture 1 Tuesday 2 July 2024 09:00 - 17:00
 • LocationGroningen, The Netherlands

Deze Masterclass kan los of als onderdeel van ons onboardingsprogramma 'Introductie in de Energietransitie' worden gevolgd.

Meer informatie over Introducie in de Energietransitie

Register

You can easily register online for this programme.

Select session
Session
1
Course type
On site programme
Date
2 July 2024
Location
Groningen, The Netherlands
Participant(s)

Participant#1


Billing information

Invoice details

  Contact details invoice

  Contact details invoice

   Payment

   Choose a payment method   Other programmes within this theme

   Masterclass Introductie in de Energietransitie 
   Offline programme

   Masterclass Introductie in de Energietransitie 

   • 18 Jun 2024
   • Amsterdam, The Netherlands
   Masterclass Zonne-energie
   Offline programme

   Masterclass Zonne-energie

   • 10 Sep 2024
   • Groningen, The Netherlands
   Intensive Course Energy System Integration
   Offline programme

   Intensive Course Energy System Integration

   • 16 Oct 2024 - 18 Oct 2024
   • The Netherlands